[Darkroom] Paper Developer

craig spam craig.spamy at gmail.com
Sun Nov 21 15:26:07 PST 2010


Turns out the developer was all used up. I mixed up a new batch and all the
pictures came out quite well considering how long it had been since I've
done this.

Thanks to everyone who helped me out!

Cheers,
Craig

On Fri, Nov 19, 2010 at 4:18 PM, Kelly <hurtstotouchfire at gmail.com> wrote:

> What f-stop are you using on the enlarger? 300 second exposures are
> way too long, in my experience. Perhaps we need a new bulb?
>
> -Kelly
>
> On Sun, Nov 14, 2010 at 18:58, craig spam <craig.spamy at gmail.com> wrote:
> > Hey All,
> > The saga of my mystery film continues... (Thanks, Lilia for helping me
> > develop the film)
> > I tried to develop some photos today, but they developed much slower than
> I
> > remember.  Specifically:
> > I used a projector exposure of between 30 seconds and 300 seconds at 30
> > second increments (revealing small bits of the paper every 30 seconds).
> > I then put the paper in the developer marked "Ilford paper dev".
> > I expected to see photos begin to develop in 60 to 180 seconds, but it
> took
> > more like 360 seconds and the photos came out with much less contrast
> than I
> > would expect given the high contrast in the negative.
> > I'm thinking that the developer is probably all used up, but since it's
> been
> > 10+ years since I've done any of this myself, I thought I'd ask a second
> > opinion before I buy some more.  Thoughts?
> > Cheers,
> > Craig
> > _______________________________________________
> > Darkroom mailing list
> > Darkroom at lists.noisebridge.net
> > https://www.noisebridge.net/mailman/listinfo/darkroom
> >
> >
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.noisebridge.net/pipermail/darkroom/attachments/20101121/172bfc30/attachment.htm 


More information about the Darkroom mailing list