[Noisebridge-discuss] OpenOffice 3.4.1 gone haywire!

Ronald Cotoni setient at gmail.com
Mon Feb 10 22:12:55 UTC 2014


First off, I would suggest updating OSX.  Running older versions of an OS
that is no longer being patched is bad.  You might also try updating open
office as well.


On Mon, Feb 10, 2014 at 1:53 PM, girlgeek <girlgeek at wt.net> wrote:

>
> I've been getting good at that too.  I am suspecting that I am getting my
> hand on the mousepad / trackpad? as I  type.  If you are using a desktop or
> keyboard without a mouse in the middle then that blows my whole theory.
> -Claudia
>
> On 2/10/2014 1:46 AM, N wrote:
>
>> I've been using OO3.4.1 on OS 10.5.8 for about two years with little or
>> no problem until recently when I started to go haywire using its text
>> function.
>>
>> I type and the text goes on its own to the line above or starts
>> highlighting whole sentences without my doing anything to make that happen.
>>
>> Does anyone know how to fix this or why it's happening?
>>
>> Nick
>> _______________________________________________
>> Noisebridge-discuss mailing list
>> Noisebridge-discuss at lists.noisebridge.net
>> https://www.noisebridge.net/mailman/listinfo/noisebridge-discuss
>>
>>
>> -----
>> No virus found in this message.
>> Checked by AVG - www.avg.com
>> Version: 2014.0.4259 / Virus Database: 3697/7080 - Release Date: 02/10/14
>>
>>
>>
> _______________________________________________
> Noisebridge-discuss mailing list
> Noisebridge-discuss at lists.noisebridge.net
> https://www.noisebridge.net/mailman/listinfo/noisebridge-discuss
>



-- 
Ronald Cotoni
Systems Engineer
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.noisebridge.net/pipermail/noisebridge-discuss/attachments/20140210/498f837e/attachment.html>


More information about the Noisebridge-discuss mailing list