NB-<br><br>My gf spilled a decent amount of water on my old 17&quot; MBP&#39;s keyboard the other day.  I was wondering if people with experience with similar incidents with A1212 17&quot; MBPs could share some tips.<br><br>

I immediately turned it off, unplugged, and removed the battery.  I inverted it and wiped down as much of the water as possible.  I left it inverted overnight.<br><br>The next day I put back in the battery and powered it up.  It worked fine except some of the keys were &quot;stuck&quot;, meaning it was acting like they were held down, namely some combination of shift, control, and command.  The behavior was that when I typed everything was in all CAPS and numbers were punctuation, etc.  Also when I clicked links in the web browser they opened in new windows.<br>

<br>I found some helpful videos on <a href="http://www.powerbookmedic.com">http://www.powerbookmedic.com</a> and used them to dissemble the MBP and remove the keyboard.  Once removed, I was better able to remove various crud that had found its way under the keys over the last 4-5 years.  I then ran it under fresh water (didn&#39;t submerge) then allowed it to dry for 36 hours.<br>

<br>The following evening I tried reassembling the machine.  I had some trouble getting the keyboard&#39;s ribbon cable back snugly into it&#39;s slot, so I&#39;m not sure that it made a good connection.  I continued anyways and powered it on.  The &quot;stuck&quot; key problem had gone away.  While most keys now worked, a seemingly random subset of them didn&#39;t do anything on key press, including T, G, B, left shift, tab, command, etc.<br>

<br>I&#39;ve removed the keyboard again and removed the keys that were still having issues.  There isn&#39;t anything obviously afoul with them, aside from there being some dusty/cloudy appearance between the layers of transparent plastic housing the connections to/from the nubs that get depressed, which isn&#39;t dramatic different than the appearance surrounding the working keys.<br>

<br>Questions:<br>- Could the behavior be caused by a incomplete connection of the ribbon cable?  Or would that cause boot errors or all-or-none behavior?  Tips on getting that ribbon cable in snugly despite the lack of slack in the cable?<br>

- Did I screw up by rinsing it off?  Alternatively, did I not go far enough in my rinse?<br>- Any other tips on what I should do next?  Clearly I can buy a replacement, but I&#39;d like to eliminate the possibility of repair before doing so.<br>

<br>Thanks!<br>Jared-