[Rack] power loss

miloh froggytoad at gmail.com
Thu Sep 9 20:05:58 PDT 2010


On Thu, Sep 9, 2010 at 7:57 PM, Jonathan Lassoff <jof at thejof.com> wrote:
> Oh no! Poor UPS...
>
> I still can't reach either pony or stallion through the Sonic.net connection.
>

the noisebridge ap, noisebridge-a through to router connection is up
(hence my emails), and we are on sonic currently.


> Can you check that all the switches and soekrises are powered on? I
> fear the IP PDU might need to be poked somehow.
>

yes, something needs to be poked -- mike says quagga doesn't have
'internet' and pony is down on the local network..


> Can you also go to something like ipchicken.com or
> whatsmyipaddress.com and see which ISP *is* working?
>
> Thanks muchly.
>
> Cheers,
> jof
>
> On Thu, Sep 9, 2010 at 7:50 PM, miloh <froggytoad at gmail.com> wrote:
>> I don't know about that ups in Martinez (2 people to lift each
>> battery?!?), but the ups is at noisebridge is shot.
>> A panel just cover fell off and switched off bunch of breakers,
>> including the rack and ups, which promptly gave out out.
>>
>> The breakers were restored, it sounds like *some* machines restarted,
>> but if there are any that you need manually restarted, let me know
>> asap, I will be here at Noisebridge for a few more minutes.
>>
>> -Ronald Miloh Alexander
>> _______________________________________________
>> Rack mailing list
>> Rack at lists.noisebridge.net
>> https://www.noisebridge.net/mailman/listinfo/rack
>>
>


More information about the Rack mailing list