[Rack] Something lost power, network down.

Jonathan Lassoff jof at thejof.com
Sat Nov 12 20:12:38 PST 2011


It's the weirdest thing... something about when cold r00ter power cycles
causes it to hang at the BSD "boot>" prompt. Immediately after I console in
it starts booting again.
What's strange is that it doesn't exhibit this same behavior when purposely
rebooting it (warm reboot via the kernel.... ACPI I'd presume).

r00ter is booting now.

--j

On Sat, Nov 12, 2011 at 8:10 PM, Jonathan Lassoff <jof at thejof.com> wrote:

> On Sat, Nov 12, 2011 at 7:49 PM, Rubin Abdi <rubin at starset.net> wrote:
>
>> I am about to leave the space and don't know how bikeshed works, but it
>> seems like some amout of things got power cycled (someone really badly
>> wanted to restart the game of life), and now nothing is handing out dhcp
>> leases on the network. Guessing that's bikeshed? Anyhow I can hit
>> pony.noisebridge.net so I'm guessing it's just dhcp. Can anyone poke it
>> from the outside?
>>
>
> Gah! I made this mistake once already as well. That orange extension cord
> looks *sooo* much the same as the one leading from the wall of tubes.
>
> I'll see what I can poke at from remote. Last I knew, DHCP was still
> living on r00ter.
>
> How about we connect the "Big LED Sign" to the IP PDU and leave the
> Wall-O-Tubes direct to the UPS?
>
> Cheers,
> jof
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.noisebridge.net/pipermail/rack/attachments/20111112/ba94feb5/attachment-0001.htm 


More information about the Rack mailing list