[Rack] [Noisebridge-discuss] ... down?

Shawn shawnlandden at gmail.com
Thu Nov 29 04:40:50 UTC 2012

I got the wireless back up, by unplugging one of the "noisebridge" APs.

On Wed, Nov 28, 2012 at 6:09 PM, Jonathan Lassoff <jof at thejof.com> wrote:

> On Wed, Nov 28, 2012 at 8:52 PM, Jordan Hayes <jmhayes at j-o-r-d-a-n.com>
> wrote:
> >>> AFAICT, only the Dell switch is acting wonky, and there's
> >>> no clean shutdown procedure for that hardware, you just
> >>> pull the plug. :p
> >
> >
> > So ... anyone around to try this?
> Oh, I was more responding to Miloh, meaning that even if we wanted to,
> there's no way to switch off the switch ahead of time.
> However, I have a sneaking suspicion that switch is being problematic,
> so a reboot would be a good idea.
> If anyone is in the space soon, can you trace out where the two
> Ethernet cords from "minotaur" run? That's the Atom board on the
> wall-o-tubes.
> I think that eth0 is running to the little Cisco switch on the W.O.T.,
> but where does eth1 go? That's the internal interface, and I thought
> it was going to the little Cisco switch as well, but it appears to go
> somewhere else on the "internal" LAN.
> Perhaps the 48-port Dell (switch1.noise)?
> --j
> _______________________________________________
> Noisebridge-discuss mailing list
> Noisebridge-discuss at lists.noisebridge.net
> https://www.noisebridge.net/mailman/listinfo/noisebridge-discuss


Shawn Landden
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.noisebridge.net/pipermail/rack/attachments/20121128/f3bba30c/attachment-0001.html>

More information about the Rack mailing list